Bryn ett knappt kg oxfärs ihop med 3 hg tunt skivat och tärnat lättrökt skånskt bonnafläsk i smör o fin olivolja, inte knapert bara brynbryna.
I med den hackade löken.
Slå i 2brk skalade tomater och ett STORT glas vitt it vin.
En tärning svampbuljong el fond ska i.
Hacka nu färsk basilika o oregano efter tycke o slå i.
Salta o peppra, hacka vitlök efter tycke och släng i det.
Drick en zipp vin och skruva upp volymen till operan!
Riv en morot och slå i rivet, det ska småputtra nu i en timme.
Blir det torrt? Dutta i lite vin då!
Klart? Hacka persilja och kör i.
Servera till god pasta med parmesan att strö över och gott vin att dricka.
Löparpasta al dente
Snyggt foto och gott det var - Opera eller pasta är aldrig fel! Modesty
SvaraRaderaMolto bene! Grazie!
SvaraRadera